Wordt het tijd om je website in een nieuw jasje te steken? Of start je net een bedrijf dat je online goed wilt neerzetten?

Afhankelijk van je budget kun je dan kiezen voor een website bij een hobbyist of een professionele website laten maken door een deskundig reclamebureau.
Lees in deze blog waarom de laatste optie het verstandigst is.

Relevantie en bijbehorende SEO-diensten

Bij een hobbyist, die vaak met een of meerdere standaardtemplates werkt, zijn de mogelijkheden beperkt. Denk hierbij aan de indeling van je site, de menuopzet, het gebruik van kleuren en de vormen van knoppen. Een reclamebureau, dat met het maken van een professionele website maatwerk biedt, kan altijd zorgen voor de juiste uitstraling en al je wensen op je site verwerken. Dit komt ook door de kennis van HTML en CSS die in huis is.

Professionele website laten maken: Betere afstemming

Bij het maken van een professionele website door een reclamebureau wordt goed gekeken naar je doelen en doelgroepen. Een website moet een emotie bij je bezoekers oproepen waarbij zij zich op de juiste manier persoonlijk aangesproken voelen. Ook moet duidelijk worden waar jouw bedrijf voor staat. Een reclamebureau heeft voor deze zaken meer oog dan een hobbyist.

Verschil in kwaliteit

Een grafisch ontwerper, die voor dit vak geleerd heeft, zal een betere kwaliteit leveren dan iemand die af en toe eens een website oplevert. Bij een hobbyist bespaar je wel op kosten, maar de vraag is of je echt meer klanten gaat krijgen met die website.

Als je een professionele website laat maken door een reclamebureau weet je zeker dat je site een conversiegerichte klantmagneet gaat worden. De extra kosten heb je dan ook zo weer terugverdiend.

Belangrijke factoren bij het maken van een website

Een reclamebureau heeft meer feeling voor de belangrijkste factoren van een website dan een hobbyist. Naast uitstraling gaat het dan ook om gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. Bezoekers moeten makkelijk de weg kunnen vinden op je website en Google moet de site makkelijk kunnen indexeren en aan bezoekers presenteren. Dit gebeurt onder andere door goede strategieën en belangrijke zoektermen die slim verwerkt worden. De kans dat een hobbyist websitebouwer hier rekening mee houdt is kleiner.

Professionele website laten maken: Belangrijke service

Als er iets mis is met je website, zal een reclamebureau sneller begrijpen wat er aan de hand is dan een hobbyist. Er kan iets niet goed staan in een code, wat een professional sneller ontdekt. HTML en CSS zijn voor iemand die niet regelmatig een site bouwt best lastig. Mocht het reclamebureau er niet uitkomen dan heeft het altijd wel een contact die het kan oplossen. Een reclamebureau is volledig verantwoordelijk voor je website en zal altijd op tijd de CMS en plug-ins bijwerken.

Ook is een reclamebureau beter te bereiken als er zich een probleem op je site voordoet. Een hobbyist kan een baan hebben of andere dingen te doen hebben.

Professionele website laten maken?

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen voor ons of wil je weten hoe wij je   kunnen helpen met het maken van een professionele website? Aarzel niet en neem gewoon contact met ons op.