Marketingstrategie & Advies

Marketingstrategie & Advies

We leven in een digitaal tijdperk. Dit heeft niet alleen onze levens, maar ook het marketingvak compleet veranderd. Waar bedrijven zich vroeger richtten op advertenties in bladen en kranten, kun je daar nu niet meer mee weg komen. Een online marketingstrategie is onmisbaar geworden voor de verkoop van je producten of diensten.

Laat Brandmerk je terugbellen

Online

Met de komst van het internet is het aantal manieren om je bedrijf te promoten alleen maar groter geworden. Dit geeft heel veel kansen, maar het kan ook stressvol zijn, want waar moet je je als ondernemer op richten? Welke marketingkanalen zet je in om bezoekers te trekken, waar moet je website aan voldoen en hoe zorg je dat je tijdig je (potentiële) klanten te woord staat? Kortom, het is hoog tijd voor een (online) marketingstrategie.

Strategie bepalen

Voor het bepalen van een goede marketingstrategie is het noodzakelijk dat je goed je doelen en je doelgroep voor ogen hebt. Wie ga je aanspreken, wat is je boodschap en wat wil je ermee bereiken? Brandmerk Reclame doorloopt graag deze stappen voor jouw bedrijf. In goed overleg stellen we een marketingplan op. Hierin wordt naast de promotionele zaken ook rekening gehouden met de technische kant van het verhaal. Zoals de beschikbaarheid van je content op alle soorten apparaten. We gaan zelf aan de slag met de implementatie van het technische gedeelte uit het plan of besteden dit uit aan onze partners. In dit laatste geval blijft de verantwoordelijkheid voor een goed afgeleverd product natuurlijk bij ons liggen.

Gratis advies

Het eerste adviesgesprek bij ons op kantoor is altijd gratis. We helpen graag ondernemers op weg. In onze eerste jaren zijn we zelf ook goed geholpen en dit willen we graag doorgeven. Dus zit jij in een startfase of loop je vast met je onderneming? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat we samen de marketing & strategie bepalen

Wil je meer informatie over marketing & strategie? Laat je naam en telefoonnummer achter met een gewenst tijdstip wanneer je door Brandmerk wilt worden teruggebeld.