Brandmerk Reclame, wat ons onderscheidt.


Maar waarin onderscheid Brandmerk Reclame zich nu eigenlijk? Wij leveren niet alleen simpelweg op, maar werken vanuit onze passie voor design en creativiteit. Dit is ook een van de redenen dat we een persoonlijk gesprek op locatie zeer belangrijk vinden omdat we zo de sfeer van jullie bedrijf te kunnen proeven en deze mee kunnen nemen binnen het ontwikkelen van jullie branding en bedrijfsuitingen. Verder kijken we niet alleen naar de huidige stand van zaken maar denken we ook mee voor een optimaal strategie voor de toekomst. Hierbij houden we dus rekening met de toekomstvisie en doelstellingen van uw bedrijf of organisatie.

Onze missie.


Is om jouw visie te vertalen naar beeld dat iedereen begrijpt waardoor jouw organisatie verder komt dan waar het nu staat.
Wij creëren.

Doen.


Wij zijn jullie nieuwe partners.

Contacteer ons

Over ons

Brandmerk Reclame is opgericht door Mohammed Benali, een aparte vogel in de branche met een passie voor creativiteit en ontwerp. Dankzij zijn onverstaanbaarheid (voor de eerst 5 minuten) weet hij hoe je de aandacht kunt trekken van het publiek waar je als bedrijf of organisatie naar opzoek bent.

Door anders te zijn ben je uniek en uniek zijn valt op. Dit beleeft Mohammed dagelijks en deze ervaringen deelt hij met zijn klanten om strategieën te creëren die opvallen door zijn ervaring hiervoor te gebruiken. Dit door gebruik te maken van zelfspot en zelfkennis van de klant met wie wij werken.

Ondanks dat Brandmerk Reclame is gegroeid van 2 personen naar een heel team met verschillende specialisaties, zoals brandingcreation, Marketingstrategie, sociale media marketing, google advertesment, Development en contentcreation. Ademt het bedrijf nog altijd het DNA van mohammed.

En dit is goed terug te zien in de tevredenheid van de klanten. Mohammed’s verbale beperking versterkt de band tussen hem en de klant, in plaats van dat deze verzwakt.

Wil je meer weten, neem gerust met ons contact op. Dat kan via ons contactformulier, e-mail, telefonisch, Facebook of WhatsApp. Stuur je een postduif? App even, want dan zet ik de raam open. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor.


Onze werkwijze

Wij zien voeren onze projecten niet uit vóór onze klanten, maar mét onze klanten. We werken graag veel samen omdat jullie inspraak essentieel is voor een goede uitstraling en strategie. Deze is namelijk gericht op jullie doelgroep en die kennen jullie natuurlijk het beste.

Brandmerk Reclame wil de juiste vertaling van jullie boodschap implementeren zodat de strategie de we samen creëren de juiste snaar bij het publiek raakt. Daarom vinden we het altijd fijn als we even langs kunnen komen om de werkprocessen te komen bekijken. Je kunt pas een goede visualisatie creëren als wij een goed visueel beeld hebben bij wat jullie aanbieden.

Brandmerk reclame

Mohammed Benali

Algemeen directeur

Meer over Mohammed zelf. Als oprichter van ons bedrijf merken mensen soms vreemd op als hij bij klanten langskomt. Mohammed is een visionair omdat zelfs eenvoudige handelingen in zijn dagelijks leven niet altijd zo eenvoudig voor hem zijn. Hij heeft de gave ontwikkeld om verschillende mogelijkheden te zien wanneer hij iets moet uitvoeren, door manieren te vinden waarop het wel kan lukken. Dit stelt ons in staat om problemen van onze klanten vanuit verschillende scenario’s te bekijken als merk. Als gevolg hiervan kunnen we diverse oplossingen bieden die tijd, geld en mogelijke verkeerde interpretaties besparen bij het bereiken van ons publiek.

Bovendien merken we dat sommige mensen aarzelen om te vragen hoe het komt dat Mohammed is zoals hij is. Daarom willen we het graag zelf uitleggen.

Tijdens zijn geboorte heeft Mohammed zuurstoftekort gehad, wat heeft geleid tot spasmen (onvrijwillige bewegingen en gebrek aan fijne motoriek). Hierdoor kan hij aanvankelijk wat onduidelijk praten en beweegt hij op een unieke manier. Dit maakt eenvoudige handelingen niet altijd zo eenvoudig voor hem. Deze ervaring heeft hem inzichten gegeven die we in het hele bedrijf toepassen.

Als je vragen hebt hierover of geïnspireerd bent, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Bryan Hes

Project management

Naast de veel geziene Mohammed hebben we ook Bryan in ons team, onze managementheld. Met alle creatieve geesten binnen Brandmerk vormt Bryan onze georganiseerde basis. Naast het beheren van alle projecten, neemt Bryan graag de tijd om projecten te bespreken en de voortgang door te nemen.

Het klopt dat Bryan niet Mohammed is, maar hij draagt wel de benadering en werkwijze in zich die Brandmerk Reclame uniek maakt. Bryan is bedreven in het omgaan met woorden en heeft oog voor detail bij het ontwerpen. Het vermogen om het idee van de klant te vertalen naar een tastbaar beeld is waar Bryan in uitblinkt. Met zijn creatieve en managementachtergrond brengt hij bij Brandmerk het beste van beide werelden samen.