Brandmerk Reclame, wat ons onderscheidt.


Brandmerk Reclame krijgt regelmatig de vraag wat ons onderscheidt en die vraag vinden wij moeilijk om te beantwoorden. Dit komt omdat wij vanuit onze passie ontwerpen en onze creativiteit de vrije loop geven, hierdoor is Brandmerk Reclame ook ontstaan. Als we een samenwerking aangaan, zorgen wij voor een persoonlijk gesprek op locatie zodat de sfeer van het bedrijf terugkomt in het concept en ontwerp. Naast de opdracht nemen wij de toekomstvisie en doelstelling ook mee in het proces, dit komt omdat wij ook ondersteuning bieden in advies en strategie waardoor het een automatisme is geworden.

Onze missie.


Is om jouw visie te vertalen naar beeld dat iedereen begrijpt waardoor jouw organisatie verder komt dan waar het nu staat.
Wij creëren.

Doen.


Wij zijn jullie nieuwe partners.

Contacteer ons

Over ons

De stichters van Brandmerk Reclame zijn Tom Nooijens & Mohammed Benali. Wij zijn 2 creatieve jongens maar een stel aparte vogels. Je zult het pas geloven als je het gezien hebt. We zijn twee vrienden die van onze passie ons werk hebben gemaakt. Nou ja, werk… Het voelt in ieder geval niet als werk. De een is non-sociaal en de ander is onverstaanbaar maar doet toch de communicatie met de klant, dit maakt Brandmerk Reclame een fijne partner om mee samen te werken.

Ondanks de rare combinatie zijn onze klanten altijd blij dat ze ons hebben leren kennen en met Brandmerk Reclame hebben samen gewerkt. Wil je meer weten, neem gerust met ons contact op. Dat kan via ons contactformulier, e-mail, telefonisch, Facebook of WhatsApp. Excuses dat de postduif niet meer onder de mogelijkheden valt. Langskomen bij Brandmerk Reclame kan natuurlijk ook, bel alleen even van tevoren.


Onze werkwijze

Wij van Brandmerk Reclame werken voor de klant, maar vooral mét de klant. Niks is belangrijker dan de inspraak van de organisatie waarvoor het bedoeld is. Jij als opdrachtgever kent jouw klanten en doelgroep het best. Brandmerk Reclame adviseert op basis van jouw visie en vertalen het uiteindelijk naar de juiste beeldvorming en media.

Brandmerk Reclame denkt verder dan alleen de opdracht. We kijken naar de ambitie en doelstellingen van de organisatie en nemen dat mee in ons concept. Ons uitgangspunt is om op locatie langs te komen zodat we kunnen waarnemen waarvoor wij een concept/ontwerp gaan maken. Door dit te doen creëren wij echt iets voor jouw onderneming.

Brandmerk Reclame

Mohammed Benali

Algemeen directeur

Samen met Tom zijn wij de creatievelingen waarmee je wilt werken. Twee aparte vogels maakt een normale zeggen wij altijd. Ikzelf heb een lichamelijke beperking waardoor de eerste 5 minuten minder goed verstaanbaar zijn maar je went er snel aan en dan merk je ook dat er goed naar jou geluisterd wordt.

Samenwerking

Het is belangrijk om met iemand te werken die begrijpt wat je wil zeggen en jouw visie begrijpt. Meestal weet je als ondernemer al waar je heen wilt en dat moet goed begrepen worden door de persoon met wie je een samenwerking aangaat.

Wij weten door middel van traditionele en nieuwe media de zakelijke markt te prikkelen en hoe we consumenten kunnen aanzetten tot actie. Naast het promoten van je onderneming en/of product wil je ook dat jouw onderneming een blijvende positieve indruk achterlaat bij (potentiële) klanten. Wij maken ons hard voor jouw onderneming en zorgen dat het op het netvlies gebrand blijft.

Tom Nooijens

Creatief directeur

Wat Mohammed niet heeft, heb ik wél en andersom. Dat is wat ons een sterk team maakt. Waar hij sociaal en open is, ben ik wat meer gesloten. Laat mij maar rustig achter gesloten deuren aan jouw opdracht werken, in de hoop je ogen en dat van je klanten te brandmerken. Mijn voldoening is vervolgens jouw glimlach en de resultaten dat mede door onze creativiteit en advies behaald wordt. Ik spreek namelijk niet met veel woorden maar met beeld. De lat ligt bij mij nooit te hoog, het moet en kan altijd beter.

Creativiteit, ingetogen, pietje precies en professionaliteit zijn termen die mij brandmerken.