Websites

Website

Bijna geen enkele ondernemer kan tegenwoordig nog zonder website. Het aantal online verkopen, reserveringen en informatie-aanvragen groeit nog altijd gestaag. Wie zijn spullen niet vanaf de bank bestelt, zoekt vaak alsnog vooraf op internet naar informatie over producten en leveranciers, en naar ervaringen van andere klanten. Een website voor je bedrijf, product of dienst is onmisbaar geworden.

Laat Brandmerk je terugbellen
Dit kan jouw website zijn!

Customer experience

Wil je een consument verleiden tot een aankoop, dan zal je website er op en top uit moeten zien. Niet alleen moet deze aantrekkelijk zijn opgemaakt volgens de eigen huisstijl, ook de informatievoorziening moet logisch en duidelijk in elkaar steken. Een consument moet meteen kunnen vinden waar hij of zij naar zoekt. Daarnaast moet je website goed te bekijken zijn op zowel desktop/laptop, mobiel en tablet. Als een van genoemde punten niet goed in orde is, dan haken bezoekers al snel af.

SEO Marketing

SEO Marketing staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent het optimaliseren van de content op je website om zo goed mogelijk gevonden te kunnen worden door Google en andere zoekmachines. Het zou een onderdeel van je marketingplan moeten zijn, want goed toegepaste SEO kan veel opleveren. Het is anders dan Google Adwords, waarvoor je per klik betaalt. Aan SEO zijn geen extra kosten verbonden, behalve dan de tijd die het kost om je website goed in te richten.

Lees meer

Positieve ervaring

Bij Brandmerk Reclame denken we vanuit de beleving van de bezoeker. We maken aantrekkelijk vormgegeven en transparante websites, die de bezoeker een positieve ervaring geven en een duwtje richting aankoop. Een website mag dan wel een investering zijn, maar uiteindelijk zul je er een groter publiek mee bereiken, en daarmee ook een hoger rendement. Of je nu gaat voor omzet, bekendheid of de verspreiding van informatie.

Wil je meer weten? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Laat je gegevens achter en beslis na een gesprek of Brandmerk Reclame iets voor je kan betekenen.

Laat Brandmerk Reclame jouw website creëren

Wil je meer informatie over websites? Laat je naam en telefoonnummer achter met een gewenst tijdstip wanneer je door Brandmerk wilt worden teruggebeld.
  Aan de hand van de onderstaande vragen kunnen wij een goede inschatting maken wat jouw nieuwe website of webshop ongeveer zal kosten. Je ontvangt een vrijblijvende offerte en hopelijk is het een start van een succesvolle samenwerking!   WebsiteWebshop
   JaNee   Voorbeelden van Websites