Opdracht

Kinderergotherapie Spelende Wijzer helpt kinderen in hun ontwikkeling op het gebied van gedrag, zelfredzaamheid en schoolvaardigheden. Het was na de overname van het bedrijf voor de nieuwe eigenaresse tijd om het logo, de huisstijl en website te moderniseren. Maar wel met de concrete eis dat hun herkenbaarheid niet achteruit zou gaan.

bekijk de website

Oud

Spelende Wijzer

Nieuw

Spelende Wijzer

Logo APK

Voor het logo van Spelende Wijzer hebben wij een zogenaamde ‘Logo APK’ uitgevoerd. Dit houdt in dat er vooral gefocust wordt op het kleurgebruik, lettertype en compositie van het logo. Aan de hand van deze punten wordt het nieuwe logo geoptimaliseerd zodat het met zijn tijd mee kan gaan en niet achterop raakt. Bij Spelende Wijzer hebben we de hoeveelheid aan verschillende kleuren naar beneden gebracht tot er 3 primaire kleuren overbleven. Namelijk blauw, rood en geel. Dit in combinatie met een speels lettertype vormt het samen een goed geheel.

Spelende Wijzer Kinderergotherapie
sw-girl

Fris en speels uiterlijk

Door frisse en vrolijke kleuren te gebruiken spreken zij nu de ouder en het kind aan. De doelgroep van Spelende Wijzer zijn voornamelijk jonge kinderen, alleen zijn het de ouders die uiteindelijk aangesproken worden. Door de cirkel toe te voegen aan het logo is er meteen een element ontstaan die op verschillende manieren doorgetrokken kan worden in een speelse huisstijl.

spelende wijzer

Website

Bij de nieuwe website is er vooral gefocust op de gebruiksvriendelijkheid (makkelijk te navigeren) en rust. Er worden bewust een aantal zaken meermaals herhaalt zodat de ouders makkelijk hun weg kan vinden op de website waarbij kinderen prettig kunnen meekijken aan de hand van enkele speelse elementen.

sw-web-2

Ook zo'n toffe uitstraling?

Het moderniseren van een bestaande huisstijl wil niet zeggen dat je herkenbaarheid in het geding hoeft te komen. Het kan er juist voor zorgen dat je weer even de aandacht op je vestigt en hopelijk de complimenten in ontvangst neemt. Wil je meer weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen en hoe wij jouw uitstraling kunnen vernieuwen? Brandmerk Reclame staat voor je klaar!

neem contact op