Logo

Logo

Een logo (ook wel beeldmerk genoemd) is belangrijker dan je denkt. We zien in de praktijk dat veel kleine of startende ondernemers hier weinig aandacht aan besteden. Dat is jammer, want het logo is het gezicht van je bedrijf. Kleine ondernemers vinden het vaak moeilijk om de waarde van een goed logo in te schatten. Dit terwijl multinationals vaak tonnen uitgeven voor een perfect logo met de bijbehorende huisstijl die hun onderneming of product het best vertegenwoordigt.

Laat Brandmerk je terugbellen
Dit kan jouw logo zijn!

Professionele uitstraling

Samen met de huisstijl bepaalt je logo de uitstraling van je bedrijf. Doordat de waarde van een logo door veel ondernemers wordt onderschat, bezuinigen ze op hun bedrijfsuitstraling. Het is zoiets als onverzorgd naar een potentiële klant gaan, met het idee dat mensen wel door je voorkomen heen kijken. Helaas werkt het zo niet in de praktijk. De kans is groot dat de klant niet met je in zee gaat, doordat je onprofessioneel en slordig overkomt. Je wordt op een negatieve manier herinnerd of misschien zelfs vergeten. Met een goed en krachtig logo kom je beter voor de dag en begin je met een voorsprong. De eerste indruk is vaak doorslaggevend. Je laat zien dat je professioneel bezig bent. Bovendien zorgt een logo voor een betere herkenbaarheid dan alleen een bedrijfsnaam.

Creëren met ervaring

Bij Brandmerk Reclame hebben we veel ervaring met het maken van de eerste indruk, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Die ervaring zetten we in tijdens het creatieve proces met onze klanten. We zorgen voor een logo dat bij iedere potentiële klant of relatie op het netvlies gebrand staat. Het binnenhalen van je prospect wordt zo al een stuk makkelijker!

Wil je meer weten? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Laat je gegevens achter en beslis na een gesprek of Brandmerk Reclame iets voor je kan betekenen.

Laat Brandmerk Reclame jouw logo creëren

Wil je meer informatie over logo’s? Laat je naam en telefoonnummer achter met een gewenst tijdstip wanneer je door Brandmerk wilt worden teruggebeld.
    Aan de hand van de onderstaande vragen kunnen wij een goede inschatting maken wat jouw nieuwe logo ongeveer zal kosten. Je ontvangt een vrijblijvende offerte en hopelijk is het een start van een succesvolle samenwerking!      NieuwRestyling


      Voorbeelden van Logo's