Opdracht

Meerdere gemeenten binnen de regio Brabant werken samen om jongeren inclusief en kwalitatief onderwijs te bieden waar zij recht op hebben. De afdeling Leerplicht & RMC van de Gemeente Tilburg heeft ons gevraagd en het vertrouwen gegeven, om voor een continuïteit te zorgen voor hun communicatie uitingen. Dit geldt voor zowel interne als externe communicatie.

Jaarverslag

Wij hebben hier gehoor aan gegeven door ingewikkelde informatie in een fris en simplistisch jasje te steken. Op deze manier wordt het voor de eindgebruiker prettiger, overzichtelijker en efficiënter om het door te nemen, geassisteerd door verschillende grafieken.

Processen

Het Thuiszitterspact is een proces binnen de Leerplicht Tilburg & Regio Brabant. Vaak verdwijnen deze processen in een la bij het secretariaat of schooldirecteur. Wij hebben er samen met de Leerplicht voor gezorgd dat dit soort processen een plekje op het prikbord verdienen.

Smoelenboek

Ondanks dat de communicatie geregeld bedoeld is voor volwassenen binnen bepaalde organisaties en instanties, hebben wij ervoor gekozen om het jeugdige en frisse terug te laten komen in de uitingen. Het gaat tenslotte om de toekomstige, frisse generatie en daar spelen we graag op in.

Ook zo'n toffe campagne?

Een campagne voor een organisatie, gemeente of bedrijf is zoeken naar de juiste snaar van jouw doelgroep. Als de juiste snaar is gevonden, kunnen wij ervoor zorgen dat deze geraakt wordt en de aandacht op jouw is gericht. Een goede campagne raakt iemand zijn gevoel. Gevoel kun je aanspreken met de juiste boodschap en vormgeving.

neem contact op