Reclamebureau Brabant

Als ondernemer in Noord-Brabant ken je als geen ander de Brabantse cultuur en zijn mensen. Je weet dat de Brabanders gastvrij zijn en levensgenieters zijn met een Bourgondische inslag. Je wilt je Brabantse bedrijf meer naamsbekendheid geven, de branding versterken of misschien een website of webwinkel laten maken. Dan wil je kiezen voor een communicatiebureau in Brabant, dat die cultuur en de mensen van Brabant net zo goed kent als jij. Je kunt in dat geval op ons, een reclamebureau in Tilburg, rekenen.

Wat kan ons reclamebureau in Tilburg voor je bedrijf betekenen?

Wij hebben de kennis en expertise in huis voor:

 • Branding;
 • Het maken van een grafisch ontwerp voor logo en/of huisstijl;
 • Het maken van een website en/of webwinkel.

 

Ben je meteen al geïnteresseerd?

Bel Direct

Gratis brainstormsessie aanvragen?

Wij willen jouw vertrouwen verdienen door geheel vrijblijvend een brainstormsessie aan te bieden. Zo ben je er zeker van dat wij begrijpen wat jij als ondernemer wilt uitstralen. Het vinden van een geschikte reclamebureau is lastig en op deze manier willen wij het jou een stukje makkelijk maken. Laat je gegevens achter voor een gratis branding strategie.




  Enkele voorbeelden

  Dit is een kleine selectie uit de ontwerpen die wij met veel plezier en trots hebben mogen maken voor onze trouwe klanten.

  Sterk in visuele communicatie

  Wij zijn twee creatieve jongens en een stel aparte vogels woonachtig in Tilburg en Rijen. De bourgondische eigenschappen uit Brabant en onze unieke persoonlijkheden maakt Brandmerk Reclame bijzonder en prettig om mee samen te werken. Door onze kijk op communiceren benaderen we communicatie op een andere manier dan andere bureaus.

  Door de combinatie van onze creatieve breinen weten we steeds tot succesvolle ontwerpen te komen die zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de moordende concurrentie.

  Wil je weten hoe we dat doen of ben je benieuwd naar wat ons anders maakt? Je weet wat je te doen staat.

  Bel Direct

  Branding

  De term branding hoor je de laatste tijd steeds vaker. Het wil zeggen dat een onderneming zich onderscheidt van andere bedrijven. Niet alleen door de herkenbaarheid van het logo en de huisstijl, nee, het omvat het hele pakket. Je laat zien waar je als bedrijf voor staat. Betrouwbaarheid, duurzaamheid, het zijn zaken waarvan jouw onderneming kan laten blijken hoe belangrijk deze zijn. Wat dan ook betekent dat deze begrippen nageleefd moeten worden door iedereen binnen de onderneming, want anders verliest het bedrijf zijn geloofwaardigheid en dat is funest. Heb je een restaurant en propageer je duurzaamheid? Gebruik dan ook duurzame producten, zoals kartonnen rietjes en bakjes van suikerriet voor afhaal of “doggybag”. Gebruik van plastic tast je geloofwaardigheid en dus je naam aan.

  Ook wanneer je overweegt te sponsoren of te doneren, kies dan voor een organisatie of instelling die passend is. Omdat ons reclamebureau in Tilburg in jouw provincie zit, kent dit bureau de ins en outs van de regio. Daarom zullen we goed kunnen adviseren om tot de juiste keuze te komen. Ook komt de kennis van de regio goed van pas wanneer overwogen wordt om reclame-uitingen te doen bij bepaalde events.

  Ontvang een gratis branding strategie

  Het maken van een grafisch ontwerp

  Het is al eerder genoemd: logo en huisstijl. Het reclamebureau kan hier een passend grafisch ontwerp voor maken.

  Jammer genoeg onderkennen bedrijven vaak niet het belang van hun logo, terwijl het in veel gevallen het eerste is dat een (potentiële) klant ziet op bijvoorbeeld de etalageruit van de winkel of op de homepage van de webpagina. Komt het logo, wat in feite het visitekaartje is, niet professioneel over, dan kan dat nadelig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een potentiële cliënt van een notariskantoor. Deze vergelijkt websites van twee notariskantoren om tot een keuze te komen. Hoewel beide kantoren in theorie even deskundig zijn, kan het hebben van een logo waar niet is over nagedacht ervoor zorgen dat deze potentiële cliënt voor de concurrent kiest die een professioneler logo op zijn website heeft staan. Zo snel kan een slecht logo je dus klanten kosten.

  Dit geldt ook voor de huisstijl. Om terug te komen op het genoemde notariskantoor: hier is schriftelijke communicatie een van de speerpunten en daarom is het belangrijk om een goed leesbaar lettertype te gebruiken met enige witruimte tussen de letters. En het moge ook duidelijk zijn dat een vrolijk lettertype als comic sans niet meehelpt om serieus genomen te worden, dat past beter bij uitnodigingen voor feestjes en partijen.

  Betrek je een reclamebureau bij het grafisch ontwerp voor logo en huisstijl, dan voorkom je missers die je klanten kunnen kosten.

  Het maken van een website of webwinkel

  Ook bij het maken van een website of webwinkel is de kennis van een online marketingbureau van cruciaal belang. Er zijn softwarepakketten die het gemakkelijk maken om een “doe het zelf” website in elkaar te zetten. Maar op deze wijze kun je op een aantal punten de mist ingaan. Het online marketingbureau heeft namelijk expertise en een reeks van tools in huis om ervoor te zorgen dat de website doet waar deze voor is opgezet: (potentiële) klanten voor je winnen en behouden. Maar waar zit hem dan het verschil in bij het zelf maken of het laten maken van een website en/of webwinkel?

  • Het online marketingbureau zal de website zo opbouwen dat deze snel laadt. Een gebruiker haakt na maximaal 10 seconden wachten af. En dan hebben we het alleen nog maar over de PC, op de mobiele telefoon haakt iemand nog sneller af.
  • Een website moet snel interactief zijn, anders haakt de gebruiker ook af.
  • Verspringen van content. Als plaatjes met links tijdens het laden verspringen, kan iemand bij het klikken op de verkeerde link terechtkomen. Dat veroorzaakt irritatie.

  website door een online marketingbureau en dat is de hoge ranking bij zoekopdrachten. Geef je een zoekopdracht in op internet, dan zul je zelden verder kijken dan de eerste pagina met zoekresultaten, tenzij je op die eerste pagina niet vindt wat je zoekt. Datzelfde geldt voor je (potentiële) klanten. Een online marketingbureau gebruikt Search Engine Optimization (SEO). Dat betekent dat zij bekend zijn met de meest gebruikte woorden die gebruikers bij hun zoekopdrachten ingeven. Zet je die zoekwoorden slim in een alinea in een tekst, dan komt de website met die tekst hoog in de zoekresultaten. Dus: staat die tekst op de website van jouw onderneming, dan vindt de zoeker jouw website bij de eerste zoekresultaten. Bij een “doe het zelf” website zul je dit resultaat nooit bereiken en heb je er dus als ondernemer helemaal niets aan.

  Monitoren van de website

  Wat reclamebureaus ook bieden, is de mogelijkheid tot monitoren van de website. Dit houdt in dat zij tools hanteren die precies kunnen zien hoe vaak een website wordt bezocht, hoe mensen op de website terechtkomen (bijvoorbeeld via zoekmachines of verwijzende websites), hoe lang ze daar blijven etc. Hiermee kun je data verzamelen en met deze data kun je aanpassingen doen om te zorgen dat je website meer mensen aantrekt of dat ze langer op de website vertoeven.

  Ons reclamebureau in Tilburg helpt je jouw doel te bereiken

  Wat het doel ook is: meer naamsbekendheid, een professionele branding, een goede website of webshop, ons reclamebureau kan je hierbij van dienst zijn. Wil je meer weten? Maak dan gerust een afspraak voor een gesprek, dit is altijd vrijblijvend.