Brandmerk, hét reclamebureau voor fysiotherapeuten in Brabant

Heb je een fysiotherapiepraktijk en ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl of een nieuwe website? Of wil je nieuwe folders of visitekaartjes laten maken? Brandmerk Reclame is een full service reclamebureau, gespecialiseerd in de zorg. Door onze ervaring in deze sector weten we precies wat je doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om de uitstraling van je promotie-uitingen of de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Laat Brandmerk je terugbellen

Wil je meer informatie? Laat je naam en telefoonnummer achter met het tijdstip waarop je door Brandmerk wil worden teruggebeld.
  Betrouwbare ontwerpen

  Voor klanten van een fysiotherapiepraktijk zijn betrouwbaarheid en vakkundigheid belangrijke voorwaarden. Het gaat per slot van rekening over je lijf. In de huisstijlen die we ontwerpen houden we daar uiteraard rekening mee. Je wil dat een potentiële cliënt zich aangetrokken voelt door de uitstraling van de website of een folder en zich zo snel mogelijk aanmeldt. Inmiddels hebben we voor verschillende fysiotherapeuten in Tilburg en omgeving gewerkt. Kijk in onze portfolio voor de resultaten.

  Laat Brandmerk je terugbellen

  Unieke ervaring

  Een logo of huisstijl moet een emotie oproepen waarbij mensen zich op de juiste manier aangesproken voelen. Dankzij onze ervaring en creativiteit maken wij krachtige visuele communicatie.

  Persoonlijk

  Persoonlijk contact is erg belangrijk voor klanten. Samen met jou gaan we op zoek naar dé manier om je klanten aan te spreken en ze het gevoel te geven dat ze gehoord worden.

  Stijlen

  Niet ónze stijl maar jóuw stijl. Om de juiste stijl te creëren, kruipen we als het ware in jouw huid. Je logo en je huisstijl moeten uitstralen waar jij als ondernemer voor staat.

  Kritisch

  Aan ja-knikkers heb je niks. Dan kun je het net zo goed zelf doen. Daarom zijn we kritisch tijdens de brainstormmomenten en dagen we je uit om verder te denken.

  Sterk in visuele communicatie

  Wij zijn twee creatieve jongens en een stel aparte vogels. Dat maakt ons bijzonder en prettig om mee samen te werken. Door onze verschillende persoonlijkheden benaderen we communicatie op een andere manier dan andere bureaus.

  Door de combinatie van onze creatieve breinen weten we steeds tot succesvolle ontwerpen te komen die zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen de moordende concurrentie.

  Wil je weten hoe we dat doen of ben je benieuwd naar wat ons anders maakt? Je weet wat je te doen staat.

  Laat Brandmerk je terugbellen

  Enkele voorbeelden

  Dit is een kleine selectie uit de huisstijlen/websites die wij met veel plezier en trots hebben mogen maken voor bedrijven in de zorg sector.

  Tevreden klanten

  Natuurlijk heeft Brandmerk niet alleen klanten in de zorg. Een greep uit al onze klanten die we hebben mogen ondersteunen in het creëren van hun visuele communicatie. Zij gingen met ons het avontuur aan. Jij ook?