Logo

Beeldmerk laten maken


Beeldmerk oftewel een logo is enerzijds heel belangrijk voor je bedrijf en anderzijds besteed de kleine ondernemer hier vaak weinig aandacht aan. Kleine ondernemingen en starters vinden het vaak moeilijk om de waarde van een goed beeldmerk in te schatten. Dit terwijl multinationals tonnen uitgeven en een perfecte beeldmerk laten maken met daarbij een branding voor hun onderneming of product.

Beeldmerk laten maken voor je bedrijf

Jouw beeldmerk is in principe het gezicht van je onderneming, de identiteit dat wordt gedragen door het bedrijf. Doordat de waarde van een beeldmerk vaak wordt onderschat door veel ondernemers, wordt er vaak bezuinigt op hun bedrijfsuitstraling. Een goede beeldmerk laten maken past dan niet in hun budget. Je zou je zelf eens voor moeten stellen dat je ‘onverzorgd’ naar een potentiële klant gaat. Waarbij je de gedachten hebt ‘gaat om je prestaties en niet om je uitstraling’. De is de kans vrij groot dat de consument niet met je in zee gaat doordat de uitstraling goedkoop en half werk uitstraalt. Vervolgens word je herkend op een negatieve manier of je wordt vergeten. Als dit het gevolg is, is een beeldmerk laten maken uiteindelijk goedkoper.

Eerste indruk met een goed beeldmerk

Een beeldmerk laten maken dat bij jouw onderneming past is erg belangrijk. Als het logo goed en krachtig is laat je zien dat je een betrouwbaar bedrijf bent. Het is inmiddels een feit dat je eerste indruk doorslaggevend kan en misschien wel moet zijn. Dit geldt ook op een eerste date of de eerste keer bij je schoonouders. Deze feit is bij het promoten van je bedrijf niet anders, daarbij is een goed doordacht beeldmerk vele male herkenbaarder dan alleen een bedrijfsnaam.

Creëren met ervaring

Wij van Brandmerk hebben veel ervaring als het gaat om dé eerste indruk, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Deze ervaring komt terug tijdens het creatief proces met onze klanten. Wij zorgen ervoor dat jouw logo bij iedere potentiële klant of contact op het netvlies gebrand staat en dat het binnenhalen van je prospect met een voorsprong kan beginnen. Bij ons een beeldmerk laten maken, betekend voor jouw geen stress en zekerheid dat er een beeldmerk op maat wordt gemaakt.

Wil je meer weten? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Laat je gegevens achter en beslis na een gesprek of Brandmerk Reclame wat voor je kan betekenen.