3d Tekenen

3D Tekenen

Veel ondernemers denken er niet snel aan om 3D tekenen in te zetten voor het promoten van hun producten en/of diensten. Als je aan 3D tekenen denkt, denk je al snel aan ingewikkelde modellen en animatie toepassingen. Dit terwijl het toepassen van 3D technieken meer is dan animaties en 3D modellen printen.

Laat Brandmerk je terugbellen
Dit kan jouw 3D Tekening zijn!

Aantrekkelijk en flexibel

Waarom zou je dit soort projecten bij ons neerleggen als ontwerpbureau? Wij zijn namelijk zeer flexibel in 3D projecten met aantrekkelijke prijzen. Als je een inrichtingsproject bij een architect neerlegt komt het al snel erg duur uit. Vraag je het een interieurdesigner dan krijg je in de meeste gevallen een getekend ontwerp die niet realtime aangepast kan worden.

Wil je meer weten? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Laat je gegevens achter en beslis na een gesprek of Brandmerk Reclame wat voor je kan betekenen.

3D tekenen voor de vastgoedsector

Zo zou je 3D tekenen in kunnen zetten voordat je een ruimte/kantoorpand huurt. Heb je juist een pand te huur staan dan zou je met behulp van een 3D tekening meer ‘feeling’ kunnen creëren. Het is eenmaal een feit dat mensen het moeilijk vinden om een indeling te geven aan een lege, rommelige ruimte. Ook bij de verhuur van vakantiehuizen is het aantrekkelijk om 3D tekenen in te zetten. Door een 3D plattegrond toe te voegen aan de specificaties geef je een beter inzicht van de ruimte.

Toen wij van Brandmerk Reclame in ons nieuwe kantoor trokken, hebben wij eerst een 3D tekening van de ruimte gemaakt om het vervolgens in te richten en te ervaren hoe het eruit zou kunnen zien. In plaats van met moodboards te werken konden wij d.m.v. 3D tekenen de kleuren, vloer en meubilair makkelijk aanpassen. Dit doen wij ook voor verschillende andere sectoren o.a. de toerismesector, horecasector, autosector, e.d..

Concept realisatie

3D tekenen kun je naast vastgoed ook perfect inzetten om producten uit te lichten. Vooral bij nieuwe producten of juist bij een concept. Heb je een concept dat nog geen visuele vorm heeft, dan kan Brandmerk daar met behulp van 3D tekenen een digitaal product van maken. Hiermee kun je naar buiten treden om je concept verder te verwezenlijken.

Tegenwoordig met een goed gebouwde 3D tekening kan men het ook laten printen zodat het een tastbaar object wordt.

Laat Brandmerk Reclame jouw 3D visualisatie creëren

Wil je meer informatie over deze 3D Tekenen? Laat je naam en telefoonnummer achter met een gewenst tijdstip wanneer je door Brandmerk wilt worden teruggebeld.
    Aan de hand van de onderstaande vragen kunnen wij een goede inschatting maken wat jouw 3D visualisatie ongeveer zal kosten. Je ontvangt een vrijblijvende offerte en hopelijk is het een start van een succesvolle samenwerking!

      Voorbeelden van 3D Tekenen